English

Termeni si conditii de utilizare

Acest site este realizat si administrat de catre Societatea de Investitii Financiare Muntenia S.A. cu sediul social in  Bucuresti,  Splaiul Unirii nr. 16 040035

Accesul utilizatorilor si folosirea de catre acestia a prezentului site sunt guvernate de toate legile si reglementarile romane aplicabile in materie.

Continutul acestui site constituie informatie publica si apartine SIF Muntenia S.A. Textele pot fi reproduse cu conditia mentionarii sursei.

Nici o parte a continutului site-ului nu trebuie considerata o oferta de a vinde (cu exceptia anunturilor explicite de vanzare a unor pachete de actiuni) sau de a cumpara. Nici o parte a site-ului nu trebuie considerata sfat sau indemn de investire sau dezinvestire. Informatiile publicate pe site sunt oferite ca atare, avand exclusiv scopul de informare. SIF Muntenia S.A. recomanda utilizatorilor sa se adreseze persoanelor specializate cu privire la evaluarea oricarui tip de valoare mobiliara, indice, raport, opinie, sfat sau alt continut.

SIF Muntenia S.A. depune toate eforturile pentru a asigura corectitudinea informatiilor publicate pe site, dar nu garanteaza ca informatiile continute de site sunt complete. Exceptie fac raportarile curente si periodice, care sunt efectuate conform cu Legea nr. 297/2004 si Regulamentul CNVM nr. 1/2006.

In nicio circumstanta SIF Muntenia S.A. nu poate fi considerata raspunzatoare pentru nicio distorsionare a datelor, cauzata de erori de transmitere, defecte tehnice, intreruperi sau virusi.

SIF Muntenia S.A. respecta confidentialitatea identitatii vizitatorilor acestui site. Site-ul lo.test poate fi vizitat fara ca vizitatorii sa-si comunice identitatea sau sa dezvaluie catre SSIF Muntenia S.A. informatii personale despre ei insisi. In anumite cazuri, SIF Muntenia S.A. poate avea nevoie de informatii referitoare la utilizatori, cum ar fi numele, denumirea companiei, adresa postala, adresa de e-mail. Utilizatorului i se va solicita sa ofere aceste informatii in mod voluntar. SIF Muntenia S.A. va lua toate masurile de siguranta necesare pentru a proteja aceste informatii transmise de catre utilizatorii site-ului lo.test. SIF Muntenia S.A., detinatoarea site-ului lo.test, se angajeaza sa foloseasca datele transmise de utilizatorii site-ului lo.test numai in scopul pentru care acestea i-au fost transmise.

SIF Muntenia S.A. va putea folosi informatiile furnizate de catre utilizatori pentru serviciile oferite publicului, in scopuri de cercetare, pentru a-si imbunatati site-ul.SIF Muntenia S.A. nu incurajeaza spam-ul si nu furnizeaza unor terti (persoane fizice sau juridice) adresele de e-mail comunicate, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresele de e-mail comunicate prin intermediul formularelor de contact altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

SIF Muntenia S.A. incearca sa respecte recomandarile W3C privind accesibilitatea site-ului. Toate imaginile sunt insotite de text alternativ, navigatia este simpla si intuitiva, iar pentru deschiderea si citirea fisierelor .pdf puteti folosi gratuit aplicatia Acrobat Reader. Acest site poate fi vizitat in cele mai bune conditii cu browserele Internet Explorer, Safari, Mozilla, Chrome. Site-ul lo.test este proiectat pentru a fi utilizat in contextul navigarii obisnuite, suportand cereri de acces cu o frecventa justificata de capacitatea de informare specific umana. SIF Muntenia S.A. isi rezerva dreptul de a bloca, fara instiintare prealabila si fara a avea obligatia de a acorda explicatii, accesul unei anumite adrese de Internet (IP) la site-ul lo.test, pe o perioada nedeterminata, in cazul in care identifica un comportament ce nu poate fi justificat de accesarea normala si rezonabila a site-ului SIF Muntenia S.A., sau in cazul in care un utilizator incalca alte prevederi ale termenilor si conditiilor de utilizare.

SIF Muntenia S.A. isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentii termeni si conditii de utilizare, fara notificare prealabila. De asemenea, informatiile prezentate pe site vor fi modificate ori de cate ori va fi considerat necesar.

Daca aveti intrebari cu privire la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem cu promptitudine.

Adresa: Splaiul Unirii nr. 16, Bucuresti – 040035, Romania
Telefon: +4021 3873210
+4021 3873209
Fax: +4021 3873209
+4021 3873265
Nr. Registrul Comertului: J40/27499/1992
Cod fiscal: R3168735
Autorizata prin decizia: D1513/1999 a CNVM
Birou relatii cu actionariatul: +4021 3873253
+4021 3873254

Disponibilitatea situatiilor financiare preliminare aferente exercitiului financiar incheiat la 31.12.2023

În conformitate cu Calendarul de Comunicare Financiară pentru anul 2024, SIF Muntenia SA informează investitorii în legătură cu faptul că Situațiile Financiare preliminare pentru exerciţiul financiar 2023 (neauditate) sunt disponibile începând cu data de 29.02.2024, ora 18, astfel: • pe site-ul societăţii la adresa lo.test; • la sediul societăţii din strada Serghei Vasilievici Rahmaninov, nr. […]

Citeste mai departe

Disponibilitatea situatiilor financiare preliminare aferente exercitiului financiar incheiat la 31.12.2022

În conformitate cu Calendarul de Comunicare Financiară pentru anul 2023, SIF Muntenia SA informează investitorii în legătură cu faptul că Situațiile Financiare preliminare pentru exerciţiul financiar 2022 (neauditate) sunt disponibile începând cu data de 28.02.2023, ora 18, astfel: − pe site-ul societăţii la adresa lo.test; − la sediul societăţii din strada Serghei Vasilievici Rahmaninov, nr. […]

Citeste mai departe